Juridisch juist Goede service De beste kwaliteit Compleet assortiment


Terugblik ICT & Logistiek 2023

Op 8 en 9 november 2023 vond de ICT & Logistiek-beurs plaats in de Jaarbeurs in Utrecht, met als thema 'Fit for the Future'. Tijdens deze editie spraken wij veel bedrijven over digitale vraagstukken en oplossingen voor een efficiëntere en duurzamere logistieke toekomst. Denk hierbij aan digitalisering met de eCMR en aan actualiteiten in de wereld van im- en export


Ongeacht wat voor organisatie u bent en waar u in de logistieke keten staat, Beurtvaartadres neemt u met haar oplossingen mee naar de transport en logistiek van morgen. Zo bent u in het juiste tempo klaar voor de toekomst. Een toekomst waarin iedereen mee kan doen. Daarom: ‘Beurtvaartadres neemt mee’.


Zo nemen wij u mee met:


   Digitale oplossingen die uw logistieke processen en werkzaamheden eenvoudiger en efficiënter maken.

   Expertise en kennis van personeel, zodat wij uw vragen kunnen beantwoorden en altijd goed van dienst kunnen zijn.

   Technisch support en ketenregie, zodat u door ons ook op weg geholpen wordt met digitalisering.

   Fysieke vervoersdocumenten die ervoor zorgen dat u geen zorgen hoeft te maken over de nauwkeurigheid en de juridische juistheid.

   Educatieve trainingen die wij aanbieden, waarmee u uw kennis verbreed.

   Podcasts en nieuwsberichten waarmee wij u op de hoogte te blijven houden.


Beurtvaartadres op de ICT & Logistiek 2023

Op de ICT & Logistiekbeurs, waarin de toekomst natuurlijk centraal staat van de logistiek, stonden onze collega’s u graag te woord over de eCMR en im- en exportzaken. Maar wij bieden nog meer oplossingen, diensten en trainingen aan om een stap te zetten met het digitaliseren van uw processen. Denk hierbij aan e-facturatie, WebDoc en de AEO Customs Compliance Tool. Heeft u uw vragen niet kunnen stellen? 

Neem dan conta​​​​ct met ons op!


Deel deze post
Labels
Archief


Griekenland treedt toe tot het eCMR protocol