Juridisch juist Goede service De beste kwaliteit Compleet assortiment


TransFollow bevestigt hoogste veiligheidsnormen met doorstaan pentest

Onlangs heeft TransFollow een uitgebreide pentest ondergaan, uitgevoerd door een externe derde partij. Deze test heeft TransFollow succesvol doorstaan. Zo zijn er geen significante bevindingen geïdentificeerd, wat de effectiviteit van de diverse beveiligingsmaatregelen onderstreept.


Bevindingen die als laag risico zijn gecategoriseerd, zijn aangepakt en behandeld. TransFollow erkent het cruciale belang van het waarborgen van de beveiliging en integriteit van systemen. Daarom voert TransFollow regelmatig pentests uit om ervoor te zorgen dat het systeem een hoog niveau van beveiliging handhaaft en voldoet aan cyberveiligheidsvoorschriften.


Wat is een pentest?

Een pentest, of penetratietest, is een gecontroleerde aanval op een computersysteem, netwerk of applicatie om zwakke plekken en beveiligingslekken te identificeren. In dit geval lag de focus op de systemen van TransFollow. Deze test wordt uitgevoerd door ethische hackers of beveiligingsexperts die proberen binnen te dringen in het systeem zoals een kwaadwillende hacker dat zou doen. Het hoofddoel hiervan is om potentiële kwetsbaarheden te ontdekken voordat kwaadwillende partijen dat doen, zodat deze zwakke punten kunnen worden verholpen voordat ze worden misbruikt.


TransFollow 27001 gecertificeerd

Bij TransFollow wordt voortdurend toezicht gehouden op systemen, worden proactief potentiële risico's geïdentificeerd en robuuste beveiligingsmaatregelen geïmplementeerd om opkomende bedreigingen te beperken. Bovendien is TransFollow gecertificeerd volgens de ISO27001-standaard en beschikt het over relevante certificaten.


Contactpersoon Juliëtte Roos
Senior Accountmanager Digitale vrachtbrief

 06 8174 8181 
Stuur een mail 

Neem contact op


Deel deze post
Archief


ShipmentManager Douanesoftware in vogelvlucht: Demo webinar