Juridisch juist Goede service De beste kwaliteit Compleet assortiment


TransFollow kondigt samenwerking met Logistics.cloud aan: alles om uw digitale transitie gemakkelijker te maken

TransFollow en Logistics.cloud bundelen hun krachten om de ‘basic data exchange’ te verbeteren en zo de transparantie van de transportactiviteiten in de logistiek te vergroten. De twee organisaties werken samen om stakeholders in de supply chain te helpen om tijd en kosten te besparen op hun administratieve handelingen. En uiteindelijk de digitalisering binnen de markt te versnellen. 

Binnen supply chains bestaan er inmiddels miljarden interfaces, terwijl de behoefte aan gegevens en uitwisseling van data een steeds essentiëler bedrijfsmiddel wordt. Logistics.cloud is een dataplatform uit Duitsland die een innovatieve oplossing heeft ontworpen: het centraliseren en combineren van diverse interfaces tot één intelligente en geautomatiseerde oplossing. Deze oplossing stelt logistieke bedrijven in staat om data uit te wisselen, zoals een plug-and-play. Daarnaast elimineert het de noodzaak van honderden interfaces voor individuele gebruikers met één abonnement.   

TransFollow en Logistics.cloud zijn allebei zeer toegewijd om logistieke organisaties te helpen met digitalisering. Interne activiteiten worden gestroomlijnd, de zichtbaarheid van de transportactiviteiten worden geoptimaliseerd en gegevens worden volledig deelbaar gemaakt. Doordat TransFollow – Datahub inclusief eCMR oplossing is toegevoegd aan het Logistics.cloud-platform, wordt het integratieproces eenvoudiger en daarmee de eCMR oplossing toegankelijker.

Nu Duitsland sinds april 2022 het gebruik van de eCMR heeft goedgekeurd, verwachten we dat deze samenwerking veel logistieke organisaties kan helpen bij de volgende digitale stappen!


Over TransFollow

Meer weten over de voordelen van de eCMR TransFollow? 

 

Deel deze post
Archief


Beurtvaartadres webshopactie: vind de gouden wikkel