Juridisch juist Goede service De beste kwaliteit Compleet assortiment


TransFollow succesvol implementeren doet u met het juiste implementatiescenario

Als organisatie wilt u overstappen naar de eCMR TransFollow. Papierloos werken. Voor een soepele overgang naar deze digitaal manier van werken, kiest u voor een implementatiescenario dat aansluit op uw organisatie. Maar hoe pakt u dat aan? U leest het in ons whitepaper.

Kies uw scenario 

Er zijn verschillende manieren waarop de eCMR TransFollow kan worden ingezet. Welk scenario het best past, hangt af van uw situatie. Bekijk daarom voordat u overstapt hoe u TransFollow wilt gebruiken. Dit kan op vijf verschillende manieren:

  • Zonder integratie met je eigen ICT-systeem

  • Geïntegreerd, met je ICT-systeem

  • Voor zowel de eCMR als de transportopdracht

  • In combinatie met een logistiek platform

  • In combinatie met een Control Tower 

Benieuwd naar de verschillen?

Ontvang het whitepaper


Vervoerder, verlader of ontvanger?

Als u eenmaal een scenario heeft gekozen, zoomt u in op uw rol. Bent u vervoerder, verlader of ontvanger? De overstap van papier naar digitaal beïnvloedt een groot deel van de supply chain, maar de precieze effecten verschillen per functie. In ons whitepaper ontdekt u vanuit verschillende perspectieven de voordelen van TransFollow. 

Overstappen doet u niet alleen

Papierloos werken beïnvloedt uw dagelijkse werkzaamheden. Maar de overstappen doet u gelukkig niet alleen. Onze specialisten bieden tijdens het hele traject de nodige handvaten. En als het nodig is, zijn we er ook voor alle andere partijen in uw supply chain. 

Scenario kiezen voor de juiste overstap?

Wilt u ons whitepaper over de eCMR TransFollow bekijken? Vul dan dit formulier in!

Deel deze post
Archief


Bezoek ons op de ICT & Logistiek beurs | Stand 01.E118