Juridisch juist Goede service De beste kwaliteit Compleet assortiment


Beluister de Week van de Digitalisering nu als podcast

Heeft u de Week van de Digitalisering gemist? Geen nood. Het is al een tijdje mogelijk om alle webinars terug te kijken. Vanaf nu kunt u ze ook terugluisteren als podcast. Handig voor wanneer u bijvoorbeeld onderweg bent.

Van 17 t/m 21 april vond de derde editie van de Week van de Digitalisering plaats. Deze hebben we opnieuw georganiseerd in samenwerking met TLN en evofenedex. In vijf dagen tijd presenteerden we gezamenlijk vijf webinars. Deze zijn opgeknipt in 6 podcastafleveringen. Experts praten u hierin bij over essentiële pijlers van succesvol digitaliseren. Door voorbeelden uit de praktijk doet u wellicht nieuwe inzichten op. Ook krijgt u praktische tips.

Beluister hier de Week van de Digitalisering Podcast


Laat u inspireren

Het is belangrijk dat u tijdig inspeelt op de digitale ontwikkelingen die elkaar in rap tempo opvolgen. Aan de hand van deze podcastafleveringen ontdekt u hoe u hier met uw organisatie van kunt profiteren. Laat u inspireren door de meest recente innovaties en leer hoe u deze toepast in uw bedrijf.


Kortom, mis deze waardevolle kans niet om de Week van de Digitalisering te herbeleven. Haal nogmaals het maximale uit deze week en zet vandaag nog de eerste podcastaflevering aan op Springcast, Spotify of Google Podcasts.


Meer weten

Heeft u een vraag over de Week van de Digitalisering? Of heeft u een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Stuur ons een e-mail of bel naar 088 55 22 100. Wij helpen u graag verder.

Deel deze post
Labels
Archief


BVA Podcast: laat u niet verrassen door het CVB
Vanaf 1 oktober wordt Container Vrijgave Bericht (CVB) ingevoerd. Bent u er al klaar voor?