Juridisch juist Goede service De beste kwaliteit Compleet assortiment
Gebruikerservaring

B&S maakt een digitale stap vooruit met TransFollow 

 

   Meer over de Digitale vrachtbrief 

B&S gaat rijden met de eCMR TransFollow in Nederland! Het hoofdkantoor van B&S is gevestigd in Dordrecht en staat bekend als één van de bekendste groothandels in de consumptiegoederenindustrie met een zeer sterk wereldwijd netwerk. Naast het leveren aan bekende ketens, zoals: Action, Kruidvat en webshops zoals Bol.com en Amazon.com, beschikt B&S ook over een groot aantal eigen webwinkels in verschillende productcategorieën. En daar stopt het niet. Ook aan de meest grote Europese cruiserederijen en legerbasissen die opereren onder de vlag van de VN en de NAVO, weet B&S haar producten te leveren. 

Door de vele partijen binnen de supply chain, zijn innoveren en digitaliseren onderwerpen die bij deze organisatie hoog op de agenda staan. 

Altijd op zoek naar verbeteringen

Door de overstap naar de eCMR TransFollow krijgt B&S meer inzicht in logistieke datastromen, en kunnen ze hun transport nóg beter en efficiënter plannen. B&S brengt alle partijen in de keten samen, die in veel opzichten lastig met elkaar te verbinden zijn. Met TransFollow kunnen ze nu gemakkelijk digitaal de zendingen volgen en worden de administratieve handelingen geminimaliseerd, zaken die voor B&S enorm van belang zijn. Daarbij draagt het bij aan de duurzaamheidsagenda van B&S, doordat het printen van hard-copy transportdocumentatie wordt gereduceerd. 

Een warm welkom

Wij kijken erg uit naar deze samenwerking, waarin we mooie stappen kunnen gaan zetten en het digitale verschil kunnen maken. Welkom in de wereld van de eCMR!  

Geïnspireerd door deze case? Bel mij!

Juliëtte Roos
Senior Accountmanager Digitale vrachtbrief

Tel  06 8174 8181 E-mail Stuur een mail