Juridisch juist Goede service De beste kwaliteit Compleet assortiment
Digitale vrachtbrief

Waarom de eCMR TransFollow? 

Webinar door accountmanager Juliëtte Roos

Neem contact op


Maak je momenteel gebruik van de papieren vrachtbrief, maar zou je meer willen weten over onze digitale vrachtbrief genaamd de eCMR TransFollow? Tijdens het webinar ‘Waarom de eCMR TransFollow?’ praat accountmanager Juliëtte Roos je hierover bij. Na het bekijken van het circa 20-minuten durende webinar heb je een duidelijk beeld van wat onze digitale vrachtbrief jou te bieden heeft.

Na een korte introductie over Beurtvaartadres licht Juliëtte toe wat de eCMR TransFollow precies is, hoe het werkt en wat precies de voordelen zijn om over te stappen naar de digitale vrachtbrief. Ten slotte wordt ook de implementatie behandeld van de eCMR binnen jouw organisatie. 

De volgende hoofdstukken worden in het webinar behandeld:

  • Introductie Beurtvaartadres
  • Wat is TransFollow?
  • Voordelen van de eCMR
  • Onze werkwijze

Implementatie van eCMR TransFollow

De overstap van papieren vrachtbrief naar digitale vrachtbrief is een stap die niet in één dag gemaakt wordt. Daarom zal je in dit proces door onze professionals goed begeleid en ondersteund worden. Onze ketenregisseurs assisteren je bij de implementatie van de eCMR TransFollow en denken graag met je mee in oplossingen. Ook geven ze trainingen op maat over hoe de app en de portal van TransFollow werken. Hierdoor verloopt de overgang van papieren naar digitale vrachtbrief binnen jouw organisatie vlekkeloos. 

Over de spreker

Juliëtte Roos is accountmanager digitale vrachtbrief bij Beurtvaartadres. Als accountmanager denkt zij met jouw organisatie mee over behoeften, oplossingen en nieuwe mogelijkheden. Eveneens ziet zij er op toe dat de levering en afwikkeling van de eCMR correct en prettig verlopen. 


Geïnspireerd door deze case? Bel mij!

Juliëtte Roos
Senior Accountmanager Digitale vrachtbrief

Tel  06 8174 8181 E-mail Stuur een mail