Juridisch juist Goede service De beste kwaliteit Compleet assortiment
Beurtvaartadres neemt mee

Voorbeelden van vervoersdocumenten

Met een vervoersdocument van Beurtvaartadres kiest u voor kwaliteit en zekerheid!

 Of toch liever digitaal? Lees hier meer over de eCMR

Voorbeeld internationale CMR vrachtbrief

Deze internationale vrachtbrief wordt geaccepteerd in 55 landen. Het is het alom bekende en dus alom geaccepteerde 'IRU-model'. Heel herkenbaar aan zijn indeling en kleurstelling. CMR's zijn er in 3-, 4- en 5-voud. Dat betekent dus de standaard met optioneel 1 of 2 kopieën extra.

Het is verplicht de CMR's te nummeren. Dit om de traceerbaarheid in het transport te garanderen. CMR's die ongenunmmerd geleverd worden zult u dus zelf moeten nummeren. Iets wat over het algemeen natuurlijk gebeurt als u de CMR's geautomatiseerd invult.

De CMR's die bij Beurtvaartadres in de shop staan, kunnen ook voor binnenlands vervoer gebruikt worden.

Via de webshop van Beurtvaartadres kunnen de CMR's binnen 48 uur geleverd worden. Ook kunnen de CMR's online opgemaakt worden, zodat wij ze kunnen leveren met logo of andere vaste gegevens. de levertjd is dan ca 10 dagen.

Bekijk alle verschillende soorten en maten van de CMR vrachtbrieven in onze webshop. Wilt u een toelichting per vak, neem dan eens een kijkje op de website van Stichting Vervoeradres.

BESTEL DE CMR IN ONZE WEBSHOP


Voorbeeld binnenlandse AVC / VVA vrachtbrief


Ook bekend onder de naam AVC-vrachtbrief, de VVA of het Beurtvaartje.

Deze heeft nog meer varianten dan de CMR. Met name omdat de binnenlandse vrachtbrief in verschillende formaten verkrijgbaar is (naast A4 of 12inch). Daarnaast zijn de ketting-uitvoeringen beschikbaar met en zonder zijstrook. Alle uitvoeringen voldoen aan de juridische eisen die aan dit document gesteld worden. Hiernaast vindt u een voorbeeld vrachtbrief.

Op de binnenlandse vrachtbrief vindt u een verwijzing naar de AVC; de Algemene VervoersCondities voor het vervoer over de weg. Gebruikt men een juiste binnenlandse vrachtbrief, dan weet iedereen in de keten onder welke voorwaarden er gereden wordt. De AVC2002 is helder aangaande bijvoorbeeld de aansprakelijkheid. Voor specifiek vervoer... zijn specifieke vrachtbrieven met verwijzing aan aanvullende voorwaarden. Zie onderaan deze pagina.

Ook deze binnenlandse vrachtbrieven zijn 'blanco' verkrijgbaar maar ook gepersonaliseerd. Kijk hier naar alle uitvoeringen van de binnenlandse vrachtbrief.

BESTEL DE BINNENLANDSE VRACHTBRIEF IN ONZE WEBSHOPVoorbeeld BGB begeleidingsbrief


Het document voor transport van afval... wat dienst doet als vrachtbrief. Een ingewikkeld document. In de loop der jaren is de Wet Milieubeheer aangepast. De begeleidingbrief is daarmee ook aangepast maar de vakindeling is al jaren hetzelfde. Grote wijzigingen (verbeteringen) in het document bleven uit omdat men dacht dat de electronische vorm sneller zijn intrede zou doen. 


De begeleidingsbrief is vormvast. Onze customer service heeft al enkele honderden mensen in de afvalsector opgeleid in het juiste gebruik van deze begeleidingsbrief. Dus alle uitzonderingen lijken langs gekomen te zijn. Heet u vragen over het correct invullen hiervan? Onze customer service staat voor u klaar! In onze webshop kunt u begeleidingsbrieven voor vervoer van afvalstoffen kopen.


BESTEL DE BEGELEIDINGSBRIEF IN ONZE WEBSHOPAndere Modaliteiten


De hierboven beschreven documenten betreffen allemaal het wegvervoer. Maar ook voor de andere modaliteiten kunt u bij Beurtvaartadres terecht. Ook branche-specifieke formulieren met de verwijzing naar branchespecifieke voorwaarden. Allen blanco of voorzien van uw vast gegevens.BEKIJK HIER AL ONZE DOCUMENTEN IN ONZE WEBSHOPHeeft u vragen? Bel ons gerust

Beurtvaartadres

al 95 jaar uw betrouwbare partner

Tel 088 55 22 100 E-mail Stuur een mail