Juridisch juist Goede service De beste kwaliteit Compleet assortiment


“Uiteindelijk willen we het aangifteproces zo makkelijk en logisch mogelijk maken”

Bij het ontstaan van vraagstukken omtrent Douane- en/of KVK formaliteiten heeft u met Sebastiaan Vlaming een goed eerste aanspreekpunt. Sinds 2019 versterkt hij ons im- en exportteam in zijn rol van sales, waarin hij o.a. offertes en demo’s op maat aanbiedt van onze Douane- en KVK software. Buiten dat is hij ook verantwoordelijk voor het beheren van relaties.

Ruim 3 jaar geleden is Sebastiaan bij Beurtvaartadres terechtgekomen. Met name de organisatie sprak hem enorm aan: “Zo is er allereerst veel persoonlijk contact met eindgebruikers of klanten, maar ook Beurtvaartadres als bedrijf sprak mij heel erg aan, vooral ook omdat de organisatie erg familiair is. Dit, ondanks haar grote voetafdruk, want iedereen in transporterend Nederland kent Beurtvaartadres. Ook als je de organisatie niet kent, ken je deze toch wel met dank aan het Beurtvaartje”.


Aanspreekpunt Douane- en KVK formaliteiten

Met name het beheren van relaties en het eerste aanspreekpunt zijn voor zaken die te maken hebben met Douane- en KVK formaliteiten behoren tot de dagelijkse taken van Sebastiaan. De vorm hiervan ziet er wel iedere dag anders uit. Sebastiaan: “Zo heb ik op sommige dagen veel klantencontact waarbij ik veel vragen van klanten beantwoord en hen adviseer. Uiteindelijk willen we het aangifteproces zo makkelijk en logisch mogelijk maken. Met klanten houd ik daarom ook altijd contact om zo te blijven peilen of alles naar wens verloopt. Bij het ontstaan van vraagstukken omtrent douaneformaliteiten, plan ik een afspraak met de organisatie in en ga ik naar hen toe”.

Op andere dagen heeft Sebastiaan weer totaal andere activiteiten:  

“Buiten het aanspreekpunt zijn voor wat betreft de Douane en KVK software, geef ik ook im- en exporttrainingen, bezoek ik klanten, ben ik spreker in de BVA podcasts en help ik bij de organisatie van kennissessies. Verder ben ik ook bij beurzen en evenementen aanwezig die voor ons vakgebied relevant zijn, zoals het Douanecongres en ICT en Logistiek. Bij het Douanecongres van 2021 ben ik bovendien spreker geweest. “

“Klantcontact vind ik veruit het leukste aan mijn baan. Het voorzien van klanten in oplossingen die voor hen tijd en geld bespaart, geeft mij dan ook voldoening.”

Sebastiaan Vlaming • Im -en export Sales

Ontwikkeling van slimme Brexit oplossing: EXPORTPlus

Iets anders wat Sebastiaan binnen Beurtvaartadres doet, is het onderhoud van de relaties van het partnership tussen Beurtvaartadres en Gaston Schul. Uit deze samenwerking is de EXPORTPlus module ontwikkeld, waarbij Sebastiaan ook op strategisch niveau heeft meegeholpen bij het doorontwikkelen van dit proces. Met behulp van EXPORTPlus kunt u eenvoudig uw goederen van en naar het Verenigd Koninkrijk blijven importeren. Ook houdt Sebastiaan de laatste actualiteiten in de gaten: “De wet- en regelgeving past zich constant aan, dus is het belangrijk dat we hier altijd alert op zijn.”, aldus Sebastiaan. 

Meer weten? Bel mij!

Sebastiaan Vlaming
Im -en Export Sales

Tel 06-531 067 71 E-mail Stuur een mail 

Deel deze post
Labels
Archief


“95% van de vragen die we krijgen, worden vervolgens ook door ons opgelost.”