Juridisch juist Goede service De beste kwaliteit Compleet assortiment

 Hulp nodig bij de overgang? 

Kennissessies AGS naar DMS

Sessies over de overgang naar het nieuwe aangiftesysteem

Een belangrijk en actueel thema in de transport is de overgang van AGS naar DMS. Het huidige aangiftesysteem (AGS) zal namelijk worden vervangen door een nieuw aangiftesysteem (DMS). De voorbereidingen van deze migratie zijn momenteel in volle gang en dit brengt natuurlijk veel vragen met zich mee. Wat betekent dit bijvoorbeeld voor mijn organisatie en hoe zien douaneaangiften in het nieuwe aangiftesysteem eruit? Voor veel organisaties is dit onduidelijk. 

Daarom organiseerde Beurtvaartadres in oktober 2022 en op 21 maart 2023 DMS-kennissessies, zodat u zonder vragen en onzekerheden de overgang tegemoet kunt zien. Ter opvolging van deze kennissessies organiseert Beurtvaartadres kleinschalige trainingen omtrent DMS. Op deze wijze helpen wij u aan een vloeiende overgang naar het nieuwe douaneaangiftesysteem. 

Meer over deze training

Meer informatie over AGS naar DMS

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie over de DMS trainingen? Neem dan contact op met Beurtvaartadres. Onze Servicedesk staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Bekijk ook onze pagina met veelgestelde vragen over de overstap van AGS naar DMS.

Vraag over overgang naar DMS?

John Jochems
Im -en Export Servicedesk

Tel 088-55 22 152 E-mail Stuur een mail