Juridisch juist Goede service De beste kwaliteit Compleet assortiment


Beurtvaartadres lanceert e-facturatie voor transport en logistiek

Belangrijk nieuws, want vanaf heden biedt Beurtvaartadres e-facturatie aan voor de transport- en logistieke sector. Met e-facturatie kunt u facturen snel en veilig digitaal versturen, ontvangen en verwerken. Naast de snelle, en veilige, verwerking zal gebruik van deze e-facturatie oplossing zeker leiden tot vermindering van fouten bij de verwerking van uw ontvangen of verstuurde facturen. 

 
 

Met e-facturatie van Beurtvaartadres kiest u voor:

 Minder fouten bij factureren

 Veiligheid en betrouwbaarheid

 Snellere verwerking van e-facturen

 Voordeliger en duurzamer werken

 Factureren op basis van Peppol en DICO

Zo werkt e-facturatie

Beurtvaartadres maakt e-facturatie toegankelijk voor de transport- en logistieke sector. Hiervoor bieden we drie verschillende pakketten aan. Namelijk:

  • Starter

  • Standaard

  • Geavanceerd

Partnership met eConnect

Voor e-facturatie werkt Beurtvaartadres samen met eConnect. Zij dragen bij aan vernieuwing van e-facturatie. Dat betekent dat ze essentiële en tijdrovende bedrijfsprocessen moderniseren. Oftewel het digitaliseren van het administratieproces. Met als doel: een compleet geautomatiseerde administratie voor iedereen.

Beurtvaartadres e-facturatie powered by eConnect

DICO en Peppol

De e-facturatie van Beurtvaartadres is op basis van de DICO-standaard en Peppol. DICO is de Nederlandse berichtenstandaard voor digitale communicatie tussen ketenpartijen binnen de bouw- en installatiesector. E-facturen worden gecontroleerd op IBAN, btw-nummer en KvK-nummer. Bij e-facturen volgens DICO komt daar de GLN-code bij. Hierdoor onderschept u eenvoudig spookfacturen en dubbele facturen.

Om de internationale uitwisseling van inkoopgegevens te beheren is er een afsprakenstelsel opgesteld: Peppol. Dat staat voor Pan-European Public Procurement OnLine. Hierdoor kunnen overheden en marktpartijen binnen én buiten Europa, o.a. eenvoudig e-facturen of e-inkooporders uitwisselen.

Meer informatie

Wilt u meer weten over e-facturatie van Beurtvaartadres? Bekijk dan de pagina over e-facturatie of neem contact op via e-mail of bel 088 55 22 110.

Heeft u vragen? Ik help u graag!

Martijn Benist
E-facturatie specialist

Tel 088 55 22 110 E-mail Stuur een mail 

Deel deze post
Labels
Archief


Alle informatie over de eCMR overzichtelijk bij elkaar: ecmr-info.nl